A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozáshoz.
Tovább

A GINOP keretében megjelent az Ipari Parkok fejlesztésére vonatkozó támogatási felhívás, amelyben többségében magántulajdonban lévő, „Ipari Park” címmel rendelkező vállalkozások tudnak 10-100 millió forint közötti támogatásra pályázni.
Tovább

energetikai

Megjelent a TOP energetikai célú beruházásokat támogató felhívása. A pályázati önkormányzati épületek (polgármesteri hivatalok, iskolák, művelődési házak, óvodák, szociális intézmények, orvosi rendelők) komplex energetikai fejlesztését, illetve a megújuló energiát hasznosító rendszerek kiépítését támogatja.
Tovább

kertészet korszerűsítése

Kiírásra kerültek a Kertészet korszerűsítése néven futó pályázatok. A mezőgazdasági termelőknek, termelői csoportoknak,szervezeteknek szóló felhívások célja a különféle kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének növelése az új, innovatív és környezetbarát kertészeti technológiák és termesztési módok elterjesztésnek támogatása révén.
Tovább

Az ünnepek alatt a Vidékfejlesztési Programban megjelent az élelmiszeripari ágazat fejlesztésére vonatkozó pályázati kiírás, amely a meglévő kapacitások fejlesztésére és új kapacitások létrehozására irányul.
Tovább

Oldalak:12»