Híreink

Cégünk 30 éves tapasztalattal rendelkezik az építőipari beruházások előkészítése és megvalósítása terén. Gyöngyösi irodánk tevékenysége a céges és önkormányzati beruházások teljes körű előkészítésére és megvalósítására terjed ki.

Tovább


Elkészült Cereden a Községháza energetikai korszerűsítése. A beruházás során új háromrétegű, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megvalósult az épület külső homlokzati- és födémszigetelése.

Új kazánok telepítésével (kondenzációs gáz-, illetve szilárd tüzelésű kazánok) és radiátorok cseréjével korszerűbbé vált a fűtés, emellett egy 12 kWp teljesítményű napelemrendszer telepítése is megvalósult.

2019-ben elkészült a pétervásárai horgásztó infrastrukturális fejlesztése.

A beruházás során a tóparton egy akadálymentesített, energiatakarékos, kétszintes, fedett-nyitott közösségi teret, büfét és kapcsolódó fogyasztóteret magába foglaló új épület került kialakításra.

Kazár település rendezvénytérének, a Laska Fesztivál helyszínének infrastrukturális fejlesztése valósult meg 2020. nyarán.

A projekt során fedett főzőhelyek épültek, megtörtént a sétálóutak felújítása, új térburkolat megépítése. Emellett a tér elektromosenergia-ellátása is megújult, a teljes erőátviteli rendszer és az új térvilágítási hálózat is kiépült.

Szilaspogony Község Önkormányzata megrendelésére elkészült a szilaspogonyi Községháza energetikai felújítása.

Az épület fűtéskorszerűsítése, homlokzat- és födéménszigetelése valósult meg, az épület új tetőt kapott és egy 275 Wp teljesítményű napelemes rendszernek köszönhetően gazdaságosabban működik.

Megvalósult Cereden a Gesztenyéskert Óvoda energetikai fejlesztése.

Az épület új fűtési rendszert kapott, a homlokzat és a födém szigetelése is elkészült, valamint új, három rétegű műanyag nyílászárók beépítése is megtörtént.

Az épületben immár egy új akadálymentes mosdó is rendelkezésre áll.

A tetőszerkezetre elhelyezett 1 kWp-os napelem rendszer az energiaköltségek csökkentéséhez járul hozzá jelentősen, az épület új kerítése pedig egyrészt szép, másrészt a biztonságot szolgálja.

Megvalósult Pétervására Déli városrész zöldfelületeinek hálózatos rekonstrukciója II. – Zöldfelületeinek megújítása című projekt. A projektben több helyszín fejlesztése valósult meg.

Kossuth Lajos utca „piacterület” megújítása: villamoshálózat, víz-szennyvízáhálózat, építőmesteri, kertépítési, útépítési, vízelvezetési, közvilágítási munkák elvégzése.

Kossuth Lajos utca – saroktelek – Petőfi utca – zöldterület – patakparti sétány – Sportcsarnokhoz kapcsolódó kültér – Szabadság tér – K-i oldal megújítása: villamos, víz-szennyvíz, építőmesteri, kertépítési, útépítési, vízelvezetési, közvilágítási munkák elvégzése, térfigyelő kamerák elhelyezése.

Templomdomb – Sírkert – Papláza megújítása: villamos, víz-szennyvíz, építőmesteri, kertépítési, útépítési, vízelvezetési, közvilágítási munkák elvégzése, térfigyelő kamerák elhelyezése.

Kedvezményezett neve: Tarna ’91 Kft.

A projekt címe: Foglalkoztatás bővítése a Tarna ’91 Kft-nél

Projektazonosító: GINOP-5.3.12-19-2020-00589

A szerződött támogatás összege: 19.152.000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2023.03.23.

Tovább
  • Kedvezményezett neve: Tarna ’91 Kft.
  • A projekt címe: „Kapacitásbővítő beruházás a Tarna ’91 Kft-nél”
  • Projektazonosító: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00325
  • A szerződött támogatás összege: 6.953.961 Ft
  • A szerződött hitel összege: 14.703.456 Ft
  • A támogatás mértéke: 30 %
Tovább

A Kálvária-lakóligetben épülő kilenc lakásos társasház építése befejezéséhez közeledik. A kilenc lakásos társasházban hat lakás már gazdára talált. A második emeleten még három lakás várja új tulajdonosát.

A „legjobb otthon” koncepciót szem előtt tartva a lakások belső kialakítása során maximálisan figyelembe vesszük a vevők igényeit, nem lesz ez másképp az utolsó három lakás esetében sem.

Tavaly ősszel kezdődött a lakások értékesítése. A meghirdetés óta is folyamatosan emelkedtek az alapanyag-árak, amit le kellett követnünk a lakások áraiban. A magas műszaki tartalomból nem szeretnénk alább adni a befejező szakaszban sem, az árképzésünk pedig továbbra sem tartalmaz „puffert”, emiatt márciusban emelés várható, ezért nem érdemes várni a vétellel.

A Mokka Ház lakásai még a kedvezményes 5%-os ÁFA tartalommal kerülnek értékesítésre. A most folyamatban lévő beruházások befejeződésével a jövőben már ismét 27%-os ÁFA fogja terhelni az új lakások árát, tehát emiatt sem érdemes kivárni.

A cégünk továbbra is rugalmas fizetési feltételeket és konstrukciókat kínál vevőiknek. A legfelső emelet leendő lakói pedig emellett a város egyik legszebb panorámáját is „megkapják” majd.

A lakások átadása április végén lesz.

Megnézem a Mokka Ház még elérhető lakásait!Érdemes tehát most lépni és lekötni a még szabad lakások egyikét!

Oldalak:1234567»