Projektmenedzsment
Egy beruházás előkészítése és megvalósítása összetett feladat.
Műszaki, szakmai, pénzügyi, jogi szakterületek tevékenységét kell összehangolni ahhoz, hogy a kitűzött cél időben és megfelelően készüljön el. Ez a feladat sok esetben a beruházóra marad, aki emiatt úgy érzi, hogy hiába vannak az egyes területeken megbízott szakemberek, a végén minden feladat az ő nyakába szakad. Nos, ezt a terhet mi levesszük a válláról.
Bővebben>>

Mérnöki feladatok
Egy építési beruházás műszaki előkészítése alapjaiban meghatározza a majdani létesítmény műszaki színvonalát, használhatóságát, a kivitelezés és a fenntartás költségeit. Ha a fejlesztésre pályázattámogatási igénylés is készül, akkor a tervezés erősen befolyásolja a nyerési esélyeket, az elnyerhető támogatást. A támogatás elnyerése után a beruházás tervek szerinti megvalósítása és a majdani üzemeltetés és fenntartás megfelelő előkészítése a mérnöki felügyelet célja.
Bővebben>>

Forrásszerzés
A beruházások megvalósításához a legtöbb esetben külső forrás bevonása – vissza nem térítendő támogatás, illetve banki, vagy egyéb hitel – szükséges.
A fejlesztést tervező szervezetek számára a támogatás elnyerése az elsődleges cél, ezért a mi tevékenységünknek is ez áll a fókuszában. Azt is fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy a pályázati támogatás elnyerése nem önálló cél, hanem annak eszköze, hogy az ügyfelünkkel közösen egy sikeres beruházást valósítsunk meg.
Bővebben>>

Építőipari kivitelezés
Egy beruházó számára az előkészítő tevékenységek, a terveztetés, a pályázatírás, támogatás-igénylés akkor nyer végre értelmet, amikor a fejlesztése eljut a kivitelezési szakaszba. Innentől kezdve viszont napról napra látható a munka eredménye, de ezzel együtt újabb és újabb kérdések, módosítási igények is felmerül(het)nek. Egy jó kivitelező ebben valódi partner. Cégünk az építőipari beruházások kivitelezésében alapértéknek tartja a nagyon jó ár/érték arány biztosítását és a határidők pontos betartását. Mindehhez a megrendelői igényekhez igazodóan, a beruházás kivitelezése során felmerülő műszaki változások és változtatások profi kezelését kínáljuk ügyfeleinknek.
Bővebben>>

Eszközbeszerzés
Egy beruházás önálló vagy kiegészítő eleme lehet valamely eszköz, gép, berendezés beszerzése, telepítése és üzembe helyezése. Ez lehet egészen egyszerű, ám felmerülhetnek olyan feladatok vagy kérdések, amikor hasznos lehet egy külső szereplő közreműködése. Egyes területeken a sok éves üzleti kapcsolataink által a szokásos piaci árnál jóval kedvezőbb áron és feltételek mellett tudunk beszerezni eszközöket az ügyfeleink számára.
Bővebben>>