Pályázatírás, projekt tervezés és lebonyolítás – ezekről a témákról beszélt cégünk ügyvezetője a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete legutóbbi klubrendezvényén.

Az előadások – címük ellenére – inkább voltak gyors tájékoztató jellegűek és gondolat-ébresztőek, mintsem hosszan elnyújtott, álmosító „céges prezentációk”. Köszönet az előadóknak is! – így foglalta össze az MME a klubban elhangzottakat. Köszönjük az elismerést.

A Tarna 91 Kft. képviseletében Jakab Szabolcs ügyvezető igazgató beszélt a pályázatírás illetve a projektmenedzsment kérdéseiről és lehetőségeiről. Felvázolta, hogy mit is jelent a Beruházások teljeskörűen szlogenünk: olyan komplex szolgáltatást, ami az ötlet megfogalmazásától a kulcsátadásig, vagyis a pályázatíráson, a projektelemek tervezésén, a projektmendzsmenten, a pályázatok teljeskörű menedzselésén és lebonyolításán keresztül vezet a végső megvalósításig. Illetve azon túl is, hiszen egy sikeresen megvalósított pályázatból finanszírozott beruházás lezárása a pályázati elszámolás után történik meg, ellenőrzések sorozata után.

– Örömömre szolgál, hogy a munkaadókat egyesítő szervezet tagjaként mindezekről a témákról szót válthattunk, s bízom benne, hogy a klub további eseményeiben is aktív szerepet tudunk vállalni, akár házigazdaként, vagy témagazdaként. Egy jó csapattal történő gyümölcsöző együttműködés lehetőségét látom az MME-ben – mondta a rendezvény után Jakab Szabolcs.

– Lényegre törő stílusukkal felkeltették a kíváncsiságot, ezzel ágyazva meg a későbbi, személyes tanácsadásoknak. Így ha bárki hitelben és céges bankszámla-kedvezményekben (Csáki Tibor – CIB Bank), ill. pályázatokban és projekt-lebonyolításban (Jakab Szabolcs – Tarna’91 Kft.) gondolkodik, nyugodt szívvel tudjuk új tagtársainkat is ajánlani számukra! Ez a fajta bizalmon és hitelességen alapuló kapcsolati tőke, ami a mai világban aranyat ér, és ami az egyik legfontosabb alappillére Egyesületünknek – a közös érdekérvényesítés mellett! – fogalmazott összefoglalójában az MME.
A Tarna 91 Kft. részéről mi mást mondhatnánk: rajtunk nem múlik.
A kép forrása az MME facebook-oldala