Örömmel tájékoztatjuk a kedves leendő lakás tulajdonosokat, hogy a Tarna ’91 Kft. megkezdi a Mokka Ház lakásainak értékesítését.


Az elmúlt egy évben nagyon sokan érdeklődtek a lakások készültsége és azok árai iránt, kérdezték a ház átadásának tervezett idejét.


Miért most kezdjük az értékesítést?
Egyrészt nem szerettünk volna „csak egy tervet” értékesíteni, másrészt az előttünk álló belső munkákat már szeretnénk a leendő tulajdonosok igényei szerint elvégezni. A társasház most jutott ebbe a szakaszba: már kézzelfogható, de még lehet bele álmodni.


Az érdeklődők számára 2019.09.12-én 17 – 18 óra között helyszíni bejárást tartunk, ahol bemutatjuk az egyes lakásokat, mindenki megnézheti az egyes lakások fekvését, elrendezését, illetve a csodálatos mátrai panorámát.

A bejárás során ismertetjük a Mokka Ház eddig elkészült részének, illetve a befejező munkák műszaki tartalmát, illetve szívesen válaszolunk a lakásokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre.


A bejáráson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a kovacs.diana@tarna91.hu címre küldött e-mailen vagy telefonon a 37/785-815 számon lehet megtenni. Kérjük, a regisztráció során a nevük mellett adják meg a telefonos elérhetőségüket, e-mail címüket, illetve hogy hányas számú lakás érdekli Önöket!

Itt is regisztrálhatnak a bejárásra:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]


  A lakásokkal kapcsolatos részletes információk elérhetők aloldalunkon: https://tarna91.hu/mokka/

  Végezetül, ami mindenkit érdekel:

  a lakások induló ára bruttó 483.000,- Ft/m2, ami a vállalt fizetési ütemezéstől, illetve a lakások adottságaitól függően változhat.

  A lakások átadása: 2020. ősze.

  Találkozzunk szeptember 12-én délután 17 órakor!