A Kálvária Lakóliget Gyöngyös város nyugati felén, a Kálvária-part északi részén épül, ahonnan a városközpont gyalogosan alig tízpercnyi séta, egyszerre érezheti a város lüktetését és a vidékies nyugalmat.

Örömmel jelentjük be, hogy minden lakás elkelt!

Gépkocsival a Gyöngyöstarjánba vezető főút Kálvária-kápolna előtti lehajtója felől közelíthető meg, a főúttól nagyjából 250 méterre helyezkedik el. A terület magaslati fekvése okán gyönyörű kilátás nyílik mind a városra mind a Mátrára. A lakóliget határában folyik a Mátrában eredő Toka-patak.

A kellemes környezetű lakóligetben tervezzük a Mokka Ház építését, amelyben 9 lakás épül. A cél megrendelőink maximális kényelmének kialakítása, szem előtt tartva környezettudatosságot és a fenntarthatóságot.

MOKKA HÁZ – Kellemes környezet, modern technológia

A földszinten, az első, illetve második emeleten 3-3 lakást tervezünk, különböző méretekben, valamennyi korosztály az egyedülállók és családosok is találhatnak megfelelő nagyságú és elrendezésű, kényelmes lakást a társasházban. Minden lakáshoz tartozik egy-egy kocsibeálló, terasz, illetve tároló helyiség.
Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Mokka Házban a kivitelezés során energiatudatos, megújuló energiákat hasznosító, alacsony rezsiköltségű lakások kerüljenek kialakításra.
Lehetőség nyílik a lakások belső kialakításakor megrendelőink részére egyedi kívánságok megvalósítására, a Társasház építése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására.

Szakmai tapasztalatainkra alapozva, már tervezéskor nagy körültekintéssel választjuk ki az építőanyagokat és szerkezeti elemeket. A tervezési folyamat teljes vertikumában, valamint a kivitelezés alatt tervezői művezetés formájában folyamatos érdekképviseletet nyújtunk jövőbeni lakóinknak.


A lakások induló ára bruttó 483.000,- Ft/m2, ami a vállalt fizetési ütemezéstől, illetve a lakások adottságaitól függően változhat.
A lakások átadása: 2020 ősze.