Véglegesek a munkahelyi képzéseket támogató pályázatok és a gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztését szolgáló kiírás!

Az immár végleges pályázatok fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére.
A pályázat(ok) részleteit összefoglaltuk honlapunkon:

GINOP 6.1.6.17 Munkahelyi képzések támogatása mikro- kis- és közepes vállalkozások munkavállalói számára
GINOP 6.1.5.16 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása
A Felhívás célja a hazai kkv-k versenyképességének javítása, olyan projektjavaslatokat támogat, amelyek komplex módon tartalmaznak számos, külön felhívás keretében finanszírozható tevékenységet, azonban a projektgazda ezeket egy időben, illetve ütemezetten, egymáshoz kapcsolódóan kívánja megvalósítani.
GINOP 1-2-7-17 Gyors növekedésű vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása
Keressen minket: kollégáink segítik Önt
a pályázat előkészítésétől és elkészítésétől, a képzési terv összeállításától a megfelelő képző kiválasztásán át a teljes lebonyolításig. Hiszen tudja, az Ön partnereként
KOMPLEX MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK!
Az időben történő felkészülést nem győzzük hangsúlyozni, ezért kérjük, hogy fejlesztési terveit figyelembe véve mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot!