Ne maradjon le a támogatásokról! – a 2020-ig tartó ciklus harmadik évében járunk, a következő időszakban várhatóan „felgyorsulnak az események.”

A közeljövőben támogatási kiírás dömping várható, és ez lesz az utolsó lehetőség a források megszerzésére. Annak van esélye a sikerre, aki a támogatások megnyílásakor már kidolgozott elképzelésekkel, akár kész tervekkel rendelkezik.

A felkészülés jegyében fontos minél előbb megtenni a szükséges a műszaki előkészítéseket, mert várhatóan nem lesz idő újabb támogatási kört kiírni.

Ha van egy fejlesztési ötlete, a sikeres megvalósítás érdekében már ma el kell kezdenie az előkészítést.

Teljes körű szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe: műszaki előkészítésben, tervezésben, engedélyeztetésben, a támogatási kérelem összeállításában, a menedzsment-munkában és a megvalósításban, a kivitelezésben egyaránt tudunk segíteni, komplex megoldásokat kínálva.

Tekintse meg összefoglalóinkat a már megjelent kiírásokról.

 
 

Van olyan, amelyik egyezik az ön terveivel? – Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb rajtra készen állhasson a beruházása, fejlesztése!

Egyéb elképzelései vannak?

A közeljövőben várható támogatási lehetőségek, amelyekre már most célszerű felkészülni:

  • Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel
  • új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, illetve ezek prototípusai kifejlesztésének megvalósítására, vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hitelprogram keretében
  • Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára
  • Mikro-, Kis- és Középvállalkozások megújuló energiaforrás felhasználásával megvalósuló, energetikai célú beruházásainak támogatása hitelprogram keretében

Vállalati képzésekhez szakértő partnerünket ajánljuk.

Köszönjük, ha megtisztel bizalmával, és hozzájárulhatunk sikeréhez!
 
Ha bármelyik fejlesztési célterület találkozik az Ön szándékaival, keressen minket, komplex szolgáltatáscsomaggal segítünk!
Várjuk jelentkezését!