A Kálvária-lakóligetben épülő kilenc lakásos társasház építése befejezéséhez közeledik. A kilenc lakásos társasházban hat lakás már gazdára talált. A második emeleten még három lakás várja új tulajdonosát.

A „legjobb otthon” koncepciót szem előtt tartva a lakások belső kialakítása során maximálisan figyelembe vesszük a vevők igényeit, nem lesz ez másképp az utolsó három lakás esetében sem.

Tavaly ősszel kezdődött a lakások értékesítése. A meghirdetés óta is folyamatosan emelkedtek az alapanyag-árak, amit le kellett követnünk a lakások áraiban. A magas műszaki tartalomból nem szeretnénk alább adni a befejező szakaszban sem, az árképzésünk pedig továbbra sem tartalmaz „puffert”, emiatt márciusban emelés várható, ezért nem érdemes várni a vétellel.

A Mokka Ház lakásai még a kedvezményes 5%-os ÁFA tartalommal kerülnek értékesítésre. A most folyamatban lévő beruházások befejeződésével a jövőben már ismét 27%-os ÁFA fogja terhelni az új lakások árát, tehát emiatt sem érdemes kivárni.

A cégünk továbbra is rugalmas fizetési feltételeket és konstrukciókat kínál vevőiknek. A legfelső emelet leendő lakói pedig emellett a város egyik legszebb panorámáját is „megkapják” majd.

A lakások átadása április végén lesz.

Megnézem a Mokka Ház még elérhető lakásait!Érdemes tehát most lépni és lekötni a még szabad lakások egyikét!