A Tarna ’91 Kft. terveket alkot és valósít meg. A beruházás szervezés tevékenységünkön keresztül egyszerre látjuk el a beruházás menedzselésével, a műszaki előkészítéssel és kivitelezéssel, valamint a beruházás finanszírozásának biztosításával kapcsolatos feladatokat. Ezen három tevékenység egységét fejezi ki szlogenünk: TARNA’91 Kft. – Beruházások teljeskörűen.

Tevékenységünket az értékalapú működés jellemzi. Ez számunkra két dolgot jelent: az értékek tiszteletét, valamint az értékteremtés iránti elkötelezettséget. Hiszünk az alapvető emberi és üzleti etikai normák megtartásában és abban, hogy tevékenységünk eredményével valódi hozzáadott értéket képviselünk.

Bízunk benne, hogy ügyfeleink megbízásai, velünk való együttműködéseik egyben értékválasztást is jelentenek, amire egy stabil és gyümölcsöző üzleti kapcsolatot lehet alapítani. Üzleti modellünk ezt biztosítja, hiszen tevékenységünk a teljeskörűségére épül: ügyfeleink számára nagyobb rugalmasságot, kedvezőbb ár/érték arányt és az eredményre vonatkozó nagyobb garanciát tudunk biztosítani azáltal, hogy a tevékenységek integrálásával egyedül látjuk el 3-4 másik cég tevékenységét (tervező, pályázatíró, kivitelező, szállító), akik egyenként mind-mind külön munkamódszerrel, önálló profitot tartalmazó saját árképzéssel és garanciavállalási feltételekkel rendelkeznek. Kellő rugalmassággal állunk a fejlesztésekhez, ha az ügyfelünk csak egy-egy tevékenységben szeretne velünk együttműködni, ebben az esetben csak az adott tevékenységre szerződve segítjük a fejlesztése megvalósítását.

Cégünk a tevékenységét építőipari beruházások előkészítésével és kivitelezésével kezdte, 25 évvel ezelőtt. Szolgáltatásaink és a szakmai csapatunk kibővítésével és integrálásával mára képesek vagyunk arra, hogy egy tevékenysége fejlesztését tervező vállalkozás vagy akár egy külföldről Magyarországra települni szándékozó vállalat számára a beruházását érintően teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a megfelelő ingatlan kiválasztásától, a fejlesztés teljes műszaki előkészítésén és a szükséges hatósági engedélyek beszerzésén keresztül a forrásszerzésig, a fejlesztés műszaki és adminisztratív megvalósításáig.
A tevékenységeink természetesen nem csak cégek számára érhetőek el, az önkormányzatok és civil szervezetek projektjeit is teljeskörűen elő tudjuk készíteni és meg tudjuk valósítani.

Mi csak olyan munkát vállalunk el, amit – mind az ügyfelünk, mind a saját érdekünk védelme érdekében – felelősségteljes módon, 100%-os biztonsággal meg tudunk valósítani, és erre garanciát is vállalunk.